|
|
İsrail ve Filistin büyükelçileri canlı yayında -4
İzlenim 2274 |
|
|
İsrail ve Filistin büyükelçileri canlı yayında-3
İzlenim 2052 |
|
|
İsrail ve Filistin büyükelçileri canlı yayında-2
İzlenim 2047 |
|
|
İsrail ve Filistin büyükelçileri canlı yayında
İzlenim 2118 |
|
|
Rayyan Onbinler Tarafından Uğurlandı
İzlenim 2458 |
|
|
Bombanın düştüğü an ve `şahadet` sesleri
İzlenim 2632 |
|
|
İSRAİL SALDIRISI
İzlenim 2611 |
|
|
Güllerin Efendisi
İzlenim 2356 |
|
|
Kanuni :)
İzlenim 2648 |
|
|
Gariplere Müjdeler olsun
İzlenim 2470 |
| $Usd Alış | : | 1.5465 |
| $Usd Satış | : | 1.5540 |
| £Euro Alış: | : | 2.1169 |
| £Euro Satış: | : | 2.1271 |
Galatasaray`ın Başarılı Ön Liberosu Mehmet Topal`ın Yaklaşık 1 Ay Süren Sakatlığı Sarı Kırmızılı Takıma Pahalıya Mal Oldu.
Galatasaray`ın başarılı ön liberosu Mehmet Topal`ın yaklaşık 1 ay süren sakatlığı sarı kırmızılı takıma pahalıya mal oldu.
Geçen sezon Linderoth`un sakatlığı sonrasında forma giyme şansı bulan Mehmet Topal, artık Galatasaray`ın vazgeçilmezi oldu. Linderoth ve Barış`ın sakatlığının ardından Mehmet Topal`ın sakatlığı ise sarı kırmızılı takımın orta sahasının adeta belini büktü. Mehmet Topal`ın yokluğunda Meira`nın orta alana çekilmesinin olumlu sonuç vermediği, özellikle deplasman maçlarında ortaya çıktı. Mehmet Topalsız Galatasaray, ligde arka arkaya çıktığı Bursaspor, Eskişehirspor ve Fenerbahçe maçlarında 3 mağlubiyet alırken, ayrıca 10 gol birden yedi. Topal`ın yokluğunda Meira`nın orta alana çekilmesi sarı kırmızılı savunmanın uyumunu da ayrıca bozdu.
Sarı kırmızılı takımın başarılı ön liberosu, sakatlığını tamamen atlatmış durumda. Fenerbahçe maçında yedek kulübesinde bekleyen Mehmet Topal`a Skibbe`nin Perşembe günü Kayserispor ile oynanacak maçta yer vermesine kesin gözüyle bakılıyor.
Galatasaray Teknik Direktörü Skibbe`nin Fenerbahçe yenilgisinin ardından kadroda büyük oranda değişiklikler yapacağı ve üst üste maç oynamak zorunda kalan birçok oyuncusunu dinlendireceği öğrenildi.
Bu arada sarı kırmızılı yöneticilerin, Fenerbahçe yenilgisinin etkilerini unutturmak için Galatasaraylı futbolcularla özel toplantılar yaparak, moral verdikleri öğrenildi. Sarı kırmızılı yöneticiler, futbolcularla yaptıkları konuşmada, "Fenerbahçe yenilgisini unutun. Lig ve kupada hedefimize bir maç yüzünden ara vermeyeceğiz. Bir an önce toparlanın" uyarısında bulundular.